Evroazijski put

Evroazijski put

недеља, 29. јануар 2017.

Председник Трамп против фармацеутско-вакцинашког лобија

Евроазијски пут подржава активности Иницијативе Нова (Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију) усмерене ка заштити грађана од вакцинашког лобија и против драстичног умањивања грађанских права обавезном вакцинацијом. Иницијатива Нова је истицала примере са Истока и Запада супротне ономе што се Србији гура од стране медицинских и политичких елита. Иначе, и овде важи правило да се са Запада подмеће Истоку оно што тамо не мора бити пракса. Међутим, ствари су почеле драстично да се мењају у самом седишту атлантизма и капитализма, Сједињеним Државама, од како је нови председник Трамп започео свој мандат. Видећемо да се ствари мењају и односу према вакцинама.
Изненадни извештај Спољне обавештајне службе (СВР) кружио је Кремљом само сатима након срдачног сусрета председника Доналда Трампа и директора ФБИ Џејмса Комија у Белој кући. ФБИ агенти спровели су масовни јутарњи упад у седиште Центра за контролу болести и превенцију (ЦДЦ) у Атланти, Џорџија. Пратио их је доктор наука Вилијам Томпсон - један од најопаснијих "звиждача" у Сједињеним Државама, који је разоткрио везу вакцина и аутизма.
Председник Трамп је поставио анти-ваксер активисту Роберта Ф. Кенедија Џуниора на место председавајућег јединице за заштиту вакцина (Golden Vaccine Safety Task Force). Његов манифест назван Жива и вакцине шокирао је либералне елите у Америци које су намерно тровале милионе деце, пошто је председник Реган актом из 1986. елиминисао било какву законску одговорност фармацеутских компанија за њихове злочине против човечности. (Подсећамо да је председник Трамп неколико дана пред инаугурацију јасно проговорио о фармацеутској мафији, након чега су драстично пале акције водећих фармацеутских фирми).

 Извештај даље наводи да је одмах пошто је председник Трамп поставио Роберта Ф. Кенедија Џуниора, тражио постављење Сали Јејтс на место вд. јавног правобраниоца, што је она прихватила, а затим отишла у своју родну Атланту, где је председавала тајном Великом Поротом. 
Њена веза са председником Трампом је то што је била запослена код правног гиганта Кинг & Спалдинг који је креирао партнерство са Трамповом мамутском и застрашујућом приватном правном фирмом Џонс Деј. Партнерство је названо Брига о здрављу и наука о животу и дошло је три месеца после серије Трампових твитова о вакцинама, у којима је рекао:
"Да сам председник подржавао бих одговарајућу вакцинацију, али не бих дозволио јендократни ударац које дете не може поднети - АУТИЗАМ."
"Здраво младо дете оде код доктора, напумпају га масивним ударом много вакцина, не осећа се добро и промени се - АУТИЗАМ. Много је таквих случајева."
Три месеца после креираног партнерства, Трамп је опет твитовао:
"Убеђен сам што се тиче масовне вакцинације - доктори су лагали. Сачувајмо нашу децу и њихову будућност."

Према поменутом извештају, Трамп је био убеђен у везу вакцина и аутизма, пошто је партнерство Брига о здрављу и наука о животу заштитило "звиждача" Вилијама Томпсона месец дана раније. Томпсон је објавио да је ЦДЦ знао за везу између старости у којој афро-амерички дечаци примају прву ММР вакцину и аутизма још 2003. године, али је то заташкао.
Др Томпсон није био заштићен током Обаминог режима, пре него што су избори 2016. довели Трампа на власт. Директор ЦДЦ-а др Том Фриден блокирао је Томпсоново сведочење о превари и уништавању доказа које су спровели високи чиновници ЦДЦ-а. 

Извештај се завршава информацијом Министарства Здравља где се наводи интервју Доналда Трампа из маја 2016:
"Аутизам је постао епидемија... Зато што одведеш бебу, и ја сам видео, и ја сам видео, и ја сам водио бригу о мојој деци, дуг период времена, две или три године, баш толико, и напумпаш га - мислим, изгледа као да је намењено коњу, не детету, и имали смо толико случајева, људи који су радили за мене, и једног дана двогодишње или двоипогодишње дете, прелепо дете оде да прими вакцину, и врати се, и после недељу дана има страшну температуру, постане веома, веома болесно, и сада је аутистично... Ја сам за вакцине, али да се дају дужи период времена, иста количина, али у мањим деловима. Мислим да бисте тако видели велики удар на аутизам."
Постоје гласине да је Трамп донео одлуку да се кандидује за председника када је његово најмлађе дете, Барон, добило дијагнозу аутизма непоседно пошто је у школи добило вакцину 2013. и да његова жена Меланија, која прети тужбом свакоме ко изнесе такву тврдњу, неће да се пресели у Белу кућу да би сачувала дете од "медијског мехура" који окружује председника САД и његову породицу. 
Извор: Whatdoesitmean

Нема коментара:

Постави коментар