Evroazijski put

Evroazijski put

понедељак, 2. мај 2016.

Избори 2016  Избори су завршени (осим у пар општина у којима мора да се "утврди градиво") па да направимо малу рекапитулацију овогодишње кампање. Наравно, из угла нас евроазијаца.


Дакле, од свих странака, једино су СРС чули за Евроазијски савез и ОДКБ:) чак се и залажу за улазак у ове две организације. Двери/ДСС имају најздравији однос према свему што оличава Нови светски поредак; према ММФ-у, интернационалним корпорацијама, ГМО-у, вакцинама са неиспитаним дејством итд. Радуловић највише критикује садашњу власт и има одличан економски програм. Нажалост, најтолерантнији је према Западу.
 

Шта можемо да закључимо из кампање ових странака, споменутих само зато што једине имају некакав конкретан програм? Закључујемо да је потребно едуковати политичаре, а не само грађане, о томе шта представљају ЕАЕС и ОДКБ, и шта све Србија може да добије уколико сарађује се ове две организације... Или (још боље) уколико приступи истим. Једино тако ће се понудити алтернатива ЕУ, НАТО-у, али и ММФ-у, либерално-капиталистичком систему, па и понудити једно од решења за излазак Србије из економске кризе.  "Евроазијски пут" стоји на располагању свакој патриотској странци, покрету или организацији која је заинтересована за овакву едукацију, и предлаже заједничко организовање трибина, семинара и дебата на тему ЕАЕС-а и ОДКБ-а.  *Овде нисмо споменули СНП "Наши" будући да се нису кандидовали на овим изборима, не желећи да, како они кажу, учествују у расипању патриотских гласова. По нама, они се најискреније залажу за евроазијске интеграције и приступање Србије ОДКБ-у, што се може видети и из њиховог програма (веза). Такође, они су написали први политички програм евроазијских интеграција Србије, још 2010. године. Сарађивали су и са групом из ког је настала организација "Евроазијски пут", српским огранком  Евроазијског савеза омладине.

Нема коментара:

Постави коментар