Evroazijski put

Evroazijski put

недеља, 15. март 2015.

Манифест (наставак)


Створимо заједно једно боље и здравије друштво. Данас нам ткз. борци за људска права показују, уместо чистих мисли и љубави, поплаву прљавих идеја о вечитој мржњи и робовању. Ми знамо да од главе риба смрди – риба звана либерализам. Зато у име родољуба и новог национализма, ми хоћемо да скинемо маску свим лажима ткз. модерног и лажног хуманизма. 
 
У име родољубља и евроазијске идеје, доле америчке слуге! Доле лажни европејци! Ми не дамо више да се уништава наша држава, у име демократије и либерализма. У име људских права, силом се отима наша младост и стављају нас полуживе у наше већ ископане гробове. Либерализам силује наш мозак, заробио је наше светле умове својом порнографском културом. Либерализам бесрамно пљује на гробове наших предака.

Ми не сањамо еуроатлански сан. Нема снова где су грчеви господари! Ми смо свесни Евроазије као јединственог простора и доминантног континента. Евроазијска идеја је истовремено и сан и стварност.

Ми огорчени увредама и неправдама, желимо, да прочистимо отровни ваздух капиталистичког система и профаног некултурног света. Ми страсно желимо да у родољубље унесемо нове истинске вредности. Ми желимо да скинемо окове које су нашој земљи наметнуле стране амбасаде, домаћи тајкуни, партијске врхушке и купљени медији. 
 
Боримо се удружени, да разоримо све килаве филозофије модерног отвореног друштва: у име нових идеја!
Ми смо колевка велике победе!

Нема коментара:

Постави коментар