Evroazijski put

Evroazijski put

петак, 26. јун 2015.

Речник слободног света



У припреми је сајт "Евроазијског пута" у оквиру ког ће бити представљен "Речник слободног света". За почетак, ево дефиниције два кључна појма:


ЕУ- НАТО:

"Развијени" Запад је заправо хемијски затрована земља, у којој живе болесни људи. Људи које осиромашује фармацеутска индустрија и чију крв исисавају банке. Мета-континент у коме владају корпорације, у коме постоје само експлоататори и експлоатисани. У њему  више не постоје народи и нације, а државе не воде слободну политику. Са све мањим ресурсима,  мањком радне снаге и виртуалним капиталом, ова заједница живи само од неправедних трговачких односа и куповине дугова.  Новац је већином непостојећи, виртуелан, без покрића у злату или другим реалним вредностима.  Свет Холивуда и МТВ-ја, без културе и традиције,  али са необичном жељом да своју псеудо-културу намеће другима.

Онај ко жели да де тамо, или је померио памећу или је успут изгубио компас


ЕВРОАЗИЈСКИ САВЕЗ:

Снага Истока, поред БРИКС-а је други битан економски блок који чини пандан Атлантистичком блоку (ЕУ-НАТО). Овај блок ојачава и развија се на стабилним основама. Функционише у оквиру хармоничних економских односа по законима слободне трговине. Нема потребе да продаје своје компаније и ресурсе,  јер није оптерећен дуговима. Новац овде није виртуелан, јер има своју вредност у злату. Овом заједницом не владају корпорације.  

Евроазијски савез не отима туђу земљу јер своје има на претек, енергетске и друге ресурсе има и за извоз. Не уништава туђе компаније, не саботира туђе енергетске и друге уговоре, фокусира се на стварање а не на уништавање. Политичке и економске  одлуке доноси самостално, ЈЕР НИКОМ НИШТА НЕ ДУГУЈЕ.  У својим земљама не дозвољава узгој и дистрибуцију ГМО-а. Нема потребе да намеће културу јер је носилац културе и чувар традиције.

Онај који иде тамо направио је прави избор.

Нема коментара:

Постави коментар